közvetites

Személyes

közvetítés

image

Egy olyan alkalom,

mikor összehangolódva a földi és égi energiákkal, információkat kérünk az ember személyes kérdéseire.

Mielőtt eljönnél egy ilyen alkalomra, tisztában kell lenned pár alapvető dologgal:

- Információt egyedül rólad fogok adni. Így ha más életéről, hozzád fűződő érzelmeiről vagy egyéb tevékenységeiről szeretnél információt kapni, abban nem segíthetek, hisz mindenkit védenek a személyiségi jogok és a tiszta fényenergia információt nem ad olyan emberről, aki nincs jelen és nem is kéri a segítséget. Kivétel ez alól:

  • Saját gyermeked, főleg ha még tini kor előtt van, hisz ő még a te részed, szorosan hozzád kapcsolódik energetikailag és így róla egészen pontos információkat lehet adni - amennyi persze reád tartozik. 
  • Férjed, szüleid és egyéb olyan hozzátartozód, akik szoros lélekkapcsolatban vannak veled – az információk mélysége és terjedelme az ő lelkük engedélyétől függ, és csak annyit közölnek, ami épp rád tartozik/veled kapcsolatos illetve a te életedet befolyásolja. 

- Az idő fogalma tág a szellemi világban. Így egészen pontos időket csak kivételes esetekben adnak, legtöbbször határidőket, időintervallumokat hallunk, és többnyire a következő 3-4 évre előre, olyan részletességgel amilyen részletességgel megtudhatod. Egyrészt vannak dolgok, melyeket meg kell tapasztalnod és körvonalazni tudják csak, vagy fel sem fognánk, miről van szó, ugyanis a spirituális fejlődés, és ezzel párhuzamosan a lehetőségek tárháza is rohamléptekben halad, s könnyen elképzelhető pl. bizonyos szakmák még csak gondolatban sincsenek, de 4-5 év múlva már ugyanolyan hétköznapi lesz, mint ma a lélekoldás. A jövő igen képlékeny és sok múlik azon, hogy mit teszünk, így a lehetséges utakat tudom közölni, és van ami nem kőbe vésett.

- Életutat teljes egészében nem mondok, csak a következő fázisokat, és a jelent helyzetben megteendő lépéseket. Iránymutatást adok a jövőre vonatkozóan, de a fizikai szintű lépéseket neked kell megtenned. Feladatokat is adok, aminek elvégzésével magad is hozzájárulsz saját szellemi fejlődésedhez. 

- A közvetítés előtti napon, ha teheted, ne fogyassz állati eredetű terméket (hús, tejtermék, tojás, zsiradék) és bőségesen igyál vizet. A közvetítés napján pedig tiszta nyers növényi étkezés javasolt (gyümölcs, zöldség) és szintén bőséges folyadék. 

Minél tisztább a tested, a lelked energiája annál könnyebben megnyílik a védett térbe ahova érkezel. Személyes közvetítést ajánlok, ahol csak Te és én vagyok jelen (nyugodtan hozz hangrögzítőt, sőt ajánlott is, hogy később is meg tudd hallgatni). 

Ilyenkor egy erős energiamezőbe érkezel, ahol kényelembe helyezed magad, elmondod mire vagy kíváncsi (de megköszönöm, ha előre leírod egy papírra és átadod, időt takarítunk vele) és ezzel összehangolódunk. Minden kérdésedre megkapod a választ és a közvetítés alatt a fény energia finoman alakít téged, tehát a találkozó után érdemes pihenni, magadban lenni. Akár vegyél ki egy szabadnapot, hogy emészteni tudd a hallottakat és egyből el is kezdheted a kapott feladatokat, ugyanis mindenki személyre szabott teendőket kap, hogy mielőbb beépüljön az energia, mely a közvetítés alatt jelen volt és a lelket hivatott emelni. 

- Elképzelhető, hogy közvetítés előtt, oldást fogok neked javasolni. Mert míg vannak rajtad, körötted korlátozó blokkok, addig ezek sötét felhőként feszülnek közted és az égi terveid között, ami pedig nem enged tiszta és egyértelmű belátást a jövődbe.

Erre a közvetítésre, ha szeretnél, itt tudsz jelentkezni: filotasmaria@ezoportal.hu és  időtartama: 1 óra. (Jelenleg ezt a lehetőség szünetel... )

Megjegyzés: Az emberek mindig azt szeretnék tudni, mi lesz velük és mi várható a jövőben. Azt viszont elfelejtik, hogy minden ember önálló döntési lehetőséggel is rendelkezik, és ha valaki úgy dönt, hogy nem a lelke hangját követi, azaz eltér az eredeti tervtől, akkor máris több ember életének bizonyos pontjain változást idéz elő.

Amikor eljön valaki hozzám egy élő közvetítésre, hogy kérdéseire választ kapjon, az égi segítők mindig az eredeti tervet mondják és azt ami a legvalószínűbb és ami az egyén életútját tekintve a legkedvezőbb. Ősszefüggésben látják az egész mátrixot, kivetítik az egyén vállalt életfeladatait, jelenlegi helyzetét és azokat a pontokat ahol elakadás van. Látják kivel érdemes és áldásos kapcsolatban lenni, kit és mit kell kerülni, hogy egyre tisztábban kapcsolódjon az ember az eredeti tervéhez.

De mivel emberek vagyunk, hiába mondják pl. hogy ő az akit a társadnak látnak, lelkeitek együtt tudnák elérni a végtelent, ha a másik fél elméje ellenáll lelke hívásának és nem akar kapcsolatra lépni a kérdezővel. Így a mátrix módosul, más ember fog bekapcsolódni és a tervet mással valósítja meg a kérdező.

Tényeket lehet a legnagyobb valószínűséggel állítani és vannak törvényszerű megélések is, melyeket nem lehet kikerülni. Ám vannak olyan pontok is, melyek az egyén-egyének önálló akarata végett akár módosulhatnak is. A közvetítés segít megkeresni a jelenleg testi, lelki és szellemi problémák okait és beleláthat előző életekbe. Ennek célja, hogy életünk rendbe jöjjön és beálljon a testi-lelki egészség. 

Cégeknek

Lehetőség van cégek részére is elemzést és égi útmutatásokat kérni a fentiek alapján. Sokan nem látják, hogy vajon mi vagy ki az aki az üzleti sikereket befolyásolja és miként kellene átalakítani az üzleti struktúrát, hogy az jövedelmező és felfele ívelő legyen. Hiába van a vezetőnek jó gondolata, üzleti befektetései, ha van valami, vagy valaki a cégben, aki ellenkező irányban halad. Korábbi években ez nem volt így de mára már igen intenzív a szétválasztódás. Aki felfele tart lélek szinten, csak olyannal szövetkezzen és álljon kapcsolatban, ki szintén vállalta a felemelkedést és a felfele ívelő spirálban van. Elég egyetlen egy ember is a cég struktúrájában aki a lefele ívelő spirálban van, az máris viheti az egész üzleti sikert. Ez mellett ott vannak még a negatív karmák, egyéni és vállalati szinten is.

Érdemes erre is gondolni, mikor belevágunk valamibe. Vajon a leendő partneremmel találkoztam már valaha, valamelyik életben? Ha igen, akkor van-e egymással ledolgozandónk, vagy nyugodtan kössek vele üzletet? 

Ilyen és hasonló kérdésekkel szoktak jönni és akár egy bírósági per, üzleti tárgyalás előtt vagy döntéshozás előtt, rá lehetne nézni a lehetőségekre, hogy merre haladjunk és hogyan döntsünk.

Érdekesség!

Az olyan személyes közvetítések alkalmával, mikor az édesanya áldott állapotban van, és a pocaklakó már elmúlt 6hónapos, időnként a bébi is megszólal és információkat ad édesanyjának. Egyedi élmény ez, hiszen még a baba születése után is csak évekkel lehet vele teljes mondatokban kommunikálni. Ilyenkor is a lélek közöl, nem az elme… Tehát a fejlődő kis emberke lelke, saját kezdeményezésére információt ad a „kinti lakók” számára. Ezek általában rövid tőmondatok, minden esetben kizárólag a bébi kezdeményez, mi felnőttek nem forszírozzuk a kommunikációt, csupán engedjük ha szólni akar és  igen nagy tiszteletben tartjuk őt.