lélekhang

Lélekhang

Végzetteknek

image

2017es évi Lélekhangos program

hogy ne maradjunk fix tervek és programok/tanítások nélkül...

Lélekhang Végzetteknek

Jelentkezni a filotasmaria@ezoportal.hu vagy info@lelekhang.hu címen

Klubok

Budapesten

Október 28. 9.00 - 13.00

November 18. 9.00  - 13.00 

December 9.  9.00 - 13.00

Komáromban

November 6. Hétfő 18.00 - 20.0

December 4. Hétfő 18.00 - 20.00

Lehetőség van még kapcsolódni az október 14. -ei Alacsony Tátrai kirándulásunkhoz, részleteket itt kérhetsz: torokp@freemail.hu

 

 

2018-as programok

 

Lélekhang II. tanfolyam: 2018. április 14-15.

 

Lélekhang III. tanfolyam (új): 2018. április 21-22. 

 

Tarot tanfolyam, 2018. április 28.

Szeretnél több csatornán kommunikálni égi segítőiddel? Izgalmasnak tartott a szellemi világ útmutatásait és igénybe vennéd a Tarot útmutatásait? Azon tanítványaim jelentkezését várom, akiknél már beindult a belső hallás és/vagy intenzíven érzékelnek, és tudják venni a jeleket, fenti útmutatásokat. Ugyanis belső hallásunkkal és tisztán érzékelésünkkel fogjuk használni a kártyalapokat. Korábban már volt egy pár fős Tarot csoport és most hozzájuk tudnál csatlakozni és együtt kibontakozni. Ára: 12.000ft

Elvonulás tavasz: 2018. május 4-5. (helyszín szervezés alatt)

Lélekhang családi nap: 2018. május 27. Füle

Elvonulás nyár: 2018. július 28. Füle

Idén decemberben lesz még egy Lélekhang tanfolyam, melyet magam tartok. Később minden kezdő LH tanítás a húsvéti energiák körül lesz, így arra biztosan lehet számítani. Húsvét a megújulás, az ébredés időszaka. A Lélekhang tanfolyam az első szint, az alap. S ezt fogja követi még további három szint. Minden egyes szint egy meghatározott anyagot tartalmaz, és ezeket is csak akkor tudom átadni, ha bizonyos követelményeknek megfelel már az ember illetve leérkeztek hozzá az energiák. Ahogy bizonyos kódokat sem tudunk befogadni, amíg alacsonyabb rezgésszámon vagyunk, úgy bizonyos tanításokat sem tudok átadni, mindaddig, míg azzal nem rezonál együtt az ember. 

Ezek a szintek most épülnek fel és átmenetileg négy szintből fog állni az átalakulás. Az egyes szinteken évekig vannak/lehetnek az emberek, ahogy haladnak előre saját maguk fényének építésével. A különböző szintek között el kell telnie egy évnek és mivel nem mindenki tud egyenletes tempóban haladni, így minden évben lesz 1.2.3.4 szint, s ki hol jár, arra jön tanulni. Jelentkezésed után az én oldalamról is megnézem, hogy valóban eltudod – e már sajátítani, és átbeszéljük, hogy mire lehet számítani, majd elkérem a beleegyező nyilatkozatodat is, hogy a kapott tudást a felelősséged teljes tudatában fogadod be és úgy is fogod használni. Mélységekbe megyünk bele, és egyre jobban áthatol rajtad Isteni éned. 

A tanfolyamok alatt szellemi támogatást kap az illető, hogy a végén egy önálló, egyénileg teljes és összességében is teljes embert kapjunk, aki maximálisan szabad, önmaga kezében az élete és emberek életére kizárólag pozitív hatással van. Emberi életek, csodás átalakulások.