közvetites

Lélekhang Oldás

image

Egy olyan alkalom,

mikor összehangolódva a földi és égi energiákkal, oldjuk a lélek akár évszázados terheit.

A kezelés közben oldjuk a lélek blokkjait és megbeszéljük mi a probléma az életedben, mitől szeretnél megszabadulni és mi az ami még belül igen foglalkoztat. A beszélgetés alatt az energiamezőnk automatikusan összehangolódik és kezelés közben innen jön számomra az információ, melyet hangosan közvetítek számodra.

 

Hasonlítják ezt egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból. Oldás közben érezhetsz fizikai tüneteket is, fejkörnyéken, vagy a szív tájékán, ahol a lélek lakozik. Sokan elérzékenyülnek, ami egy teljesen természetes folyamat. Ezért azt kérem, az oldásra egyedül érkezz, hogy teljesen át tudd adni magad a folyamatnak.

Gondja van a párkapcsolatával? Fáj valamije? Szeretne zöld utat kapni az Ön előtt álló eseményre (interjú, utazás, randevú)? Nem tudja eldönteni, hogy merre az arra? Mi szolgálja legfőbb javát? Jó úton halad? Mindent megtesz a boldogulásért, de a pénz, a gazdagság, az üzlet mégsem jön össze? Miért? Mi blokkolja, hol van a probléma gyökere?

Számtalan kérdés, amivel nap mint nap, akár évek óta küzdünk! És mindez akár egy óra alatt tisztítható! Hihetetlen – de mégsem az!

Érzelmi problémák, függőségek feloldása
Karmikus problémák feloldása
Kapcsolati problémák (családi, párkapcsolat, gyermek, munkahely, stb.)
Női problémák (mensturációs gondok), teherbeesés, meddőség
Teljesítmény, siker, karrier, sporteredmények blokkjaink oldása
Betegségek, balesete, fóbiák, allergiák
Fájdalmak okának megtalálása (minden esetben kiderül mi volt a háttérben és mikor keletkezett)
Önbecsülés hiányának oldása, önértékelés, helyes énkép
Depresszió
Különféle alvászavarok (álmatlanság, rossz álmok, visszatérő álmok, rémálmok, álmok üzenetei )
Munka, siker, bőség, pénz bevonzása

A bejelentkezés előtt érdemes áttekinteni azokat az életterületeket, amelyekben úgy érzi tisztításra van szüksége.

Azon embereknek tudok ezzel segíteni, akik az okokat belül keresik, saját magukban, és tisztában vannak pár alapvető dologgal:

– A lélek örök és hallhatatlan, s míg odabent van korábban fel nem dolgozott sérelem, akár korábbi életből, addig az meg is jelenhet újra az életünkben, hogy akkor ezennel oldjuk már meg.

– Egyetlen alkalommal nem lehet minden problémát orvosolni, hiszen a lélek sem egy alkalommal szerezte be sérüléseit. A kezelés alatt energiát közvetítek, melyet a tested befogad és ez az energia fogja a lélek terheit oldani a találkozásunk után pár napon keresztül. A cél, hogy te magad oldd meg a problémáid, így nem szoktam senkit több alkalommal visszahívni, hanem ellátom feladatokkal, melyek főleg lelki gyakorlatok, de vannak fizikai szintű teendők is. A cél, hogy kioldjuk közösen a fő blokkokat és utána Te magad, lélekből old meg a többit.

– Csak saját problémával gyere, hisz az oldás a te energiameződből történik.

– Kezelés után pihenni kell, legalább azon a napon. Így ne rohanj utána munkába egyből, szánj a lelkedre 1-2 napot.”

Erre az oldásra, ha szeretnél, itt tudsz jelentkezni: info@lelekhang.hu és  időtartama maximum 1 óra

Időbeli elfoglaltságaim miatt saját magam csak  korlátozott számban tudok oldást vállalni, de minden esetben tovább irányítalak a legjobb tanítványaim egyikéhez, akit odafentről súgnak  nekem. Írj bátran!

Megjegyzés

Sajnos a Lélekhang névvel már többen visszaéltek/élnek és nem a tanult módon és kellő alázattal, tisztasággal használják. Így bármilyen kezelésre, tanácsadásra is mész – legyen az Lélekhang nevet viselő vagy más – mindig figyelj arra, hogy mit érzel a munka/közvetítés és oldás közben. A jó közvetítő, tanácsadó:

- Tiszteletben tartja mindenki szellemiségét, nem bírál és ítélkezik, hanem szeretettel viselkedik mindenki felé. 

- Alázatos, tiszta tekintetű és nem „köti” magához az embert – tiszteletben tartja mindenki szabad akaratát és jelen nem lévőről nem állít negatívat, még akkor sem ha igaznak véli. 

- Nem kelthet félelmet senkiben, nem utasít, manipulál - és ha ilyet tapasztalsz, azonnal állj fel és hagyd ott.  

- Óvakodni kell minden olyan tanácstól, amit „elkerülhetetlen sorsként” lehetne értelmezni! 

És egy sor egyéb. A lényeg, hogy bármit is hallasz, bárhol – hallgass mindig a szívedre, hogy ott mit érzel! A válaszok ott vannak benned! :)