Filotás
Mária

vagyok, a nyilas jegyében születtem.

Bemutatkozás

Filotás Mária
Biography

Bemutatkozás

Filotás Mária vagyok, a nyilas jegyében születtem. Kisgyerek koromban édesapám indította el érdeklődésemet a „más” dolgok felé. Mindig azt mondta „Hidd el kiscsillagom, valami irányít bennünket, sokkal több van itt, mint amit látunk…”

Ha leírom ki voltam, hinnél-e nekem? Vajon egy informatikusból lehet-e író, aki mellesleg gyógyít és egy sor más, szakmába nem illő dolgot végez? Mert mi a szakma? Az, amit az iskolapadban tanultunk vagy az, amit az élet elénk rakott és megoldottunk? Én hiszem ez utóbbi, és ha én valaha is a számítástechnika világában éltem, az azért volt, mert kellett egy kis szakmai eltévelyedés. 

Amióta váltottam, az életem egy olyan irányt vett, melyre nem is mertem számítani. Megváltoztam. Nem is kicsit. Létezésem egy kalandregény lett, valamiben más lettem és elhagytam, amire már nincs szükségem. De nem teljesen. Minden szakma, amit elsajátítottam hasznomra válik, bár többé nem fogok egyetlen gépet se szervízelni, és egyelten programot sem megírni, de helyette írom ezt a magazint és az életem sorskönyvét. Miért írom le mindezt? Hogy merj te is váltani! Nincs soha késő meggondolni magad és kitanulni azt, amire már gyerekkorod óta vágysz. Ne azt nézd hány éves vagy, hisz nem az a fontos. A lélek örök és hallhatatlan, csak az elme az mely időhöz köti a létezést. 

15 évesen kezdtem el különféle tanfolyamokra és képzésekre járni, mint például - Agykontroll, Feng-shui, DO IN, Csakratan, Önismereti kurzusok, Radiesztézia, Szellemgyógyászat, Angyalkommunikáció, Deeksha energia közvetítés, Spirituális Választerápia, Shiatsu és Chi Nei Tsang energetizáló masszázs.

Korábban informatikus mérnökként, racionális embernek tartottam magam, azonban folyamatosan történtek dolgok az életemben, melyeket nem lehetett már a logikai magyarázatokkal alátámasztani… muszáj változni, más szemmel nézni a világot és a dolgok mögé nézni. Amint megfogant a kislányom, két szívvel a testemben, elhatároztam, hogy teljes egészében hátrahagyom a racionális világot és azt fogom csinálni, amire hitem szerint születtem : írni, tanítani, gyógyítani.

Fontosnak tartom a testi, lelki, szellemi harmóniát. Hiszem, hogy minden dolognak az életünkben mi vagyunk a kovácsa, semmi sem történik véletlen, mindent mi akartunk így!! Hitem szerint bárki megvalósíthatja álmait, megváltoztathatja életét, ha megszabadul negatív beidegződéseitől, gondolataitól.

Szeretnék segíteni Neked, hogy Te is boldogabb és teljesebb életet élhess, hogy megtaláld a kapcsolatot Önmagad Szellemi vezetőjével és kibontakoztasd a Benned lévő Csodát.

Hangolódás
az új évezredre

1. rész Nézd emg a videót

Ha nem is tudod, hogyan kezd, mit válassz?

Általam leghatékonyabbnak és leggyorsabb tartott módszer egy saját fejlesztés. Lélekhang a neve. Kezelések alatt nagyon intenzív, testi tünetekkel is járó tisztulási folyamaton megy keresztül az ember. Ez a módszer már nem a tudatalatti végtelen vermét tisztítja, hanem a lelket. Mely tartósan és véglegesen megszabadít negatív megtapasztalásoktól és berögződésektől. Ez egy tanulható módszer, hiszen minden ember a legjobban saját magát tudja kezelni. Nem kell hozzá semmilyen előképzettség, képesség sem, hiszen a lélek az ami tudja a dolgát és az energia... Ha meguntad, hogy kezelésről kezelésre jársz, akkor gyere és tapasztald meg ezt az élményt.

Fizikai síkon ez a módszer sem megy el helyettünk az edzőterembe, és nem adja fel a csekkeket – de felszabadítja a benned lévő energiákat és megkapod a szabadságot, hogy úgy élj, ahogy szeretnél és azt csináld, amire születtél.

 

Lélekhang törvényileg és szellemi energiák által is levédett módszer. Kizárólag saját magam tanítom, mert sem a hozzá kapcsolódó védelem, sem a szellemi módszert támogató energiák nem jönnek le más által. 

Jó ideje hallom a hozzám érkező angyalok és magasan fejlett szellemi vezetők üzeneteit, és az ő segítségükkel dolgozom ki az újabb és újabb kezelési módszereimet, melyeket tanítok is. A feladatom, hogy csatorna maradjak, és átadjam a tudást, minél több embernek.

A közvetítés alatt élő szóban közvetítem a belső vezetődet és azon segítőidet, melyek önként jelentkeznek és veled vannak az úton. Ok magasan fejlett energiák, melyek a legmagasabb tudatossági szintről jönnek. Ezért soha nem foglalkozom elhunyt lelkek közvetítésével, ezzel ne is keressen senki.

Fontosnak tartom a testi, lelki, szellemi harmóniát. Hiszem, hogy minden dolognak az életünkben mi vagyunk a kovácsa, semmi sem történik véletlen, mindent mi akartunk így!! Hitem szerint bárki megvalósíthatja álmait, megváltoztathatja életét, ha megszabadul negatív beidegződéseitől, gondolataitól.

Ha kérdésed van, nyugodtan írjál nekem és megbeszéljük a legjobb és hozzád legközelebbi lehetőséget, ahol segítséget kaphatsz. Elképzelhető, hogy személyesen is tudlak vállalni, de mindenképp ajánlok megfelelő segítséget.

Ha pedig kész vagy a tanulásra, szeretettel várlak a tanfolyamon.

Rólam írták

ifj. Básthy Tamás

Nagyon hálás vagyok Marának, hogy elérhetővé vált általa az a „csoda” ami a „Lélekhang”! Több mint 20 éve foglalkozom önismerettel, kutatom a világ és az élet működésének alapelveit. Bizton állíthatom, hogy a Lélekhang általa legjobb lehetőség és eszköz került a kezembe, hogy választ találhassak az életem meghatározó kérdéseire, és problémáira. Elképesztő csodákat éltem meg általa. A tanfolyamot és a módszert csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy teljes, boldog, kiegyensúlyozott életet szeretne élni, legyen szó hivatásról, párkapcsolatról, vagy épp magánéletről. Fantasztikus az embernek a saját lelkével beszélgetni és olyan szellemi vezetőkkel dolgozni, akik 100%-ban elkötelezettek a személyes fejlődésünk, a boldogságunk mellett, ismerik a múltat, a jelent és a jövőt, mindig a rendelkezésünkre állnak és boldogan segítenek bármilyen kérdéssel is fordulunk is hozzájuk.

Balás Emese

Bizonyára Neked is számos kérdésed van, melyre régóta szeretnéd megkapni a válaszokat. Nap mint nap kérdések zakatolnak a fejedben a munkád, a párkapcsolatod, az anyagi helyzeted vagy akár az egészséged kapcsán. Ezzel jómagam is így voltam, mikor egy barátom ajánlására felkerestem Marát és az első adandó alkalommal elvégeztem a Lélekhang tanfolyamot. Ennek már egy éve és bátran állítom, azóta teljesen más szemmel látom a világot. Számtalan kérdésemre végre megkaptam a választ, ezáltal kiegyensúlyozottabb és stabilabb lettem. Ha úgy érzed, hogy ismerős a helyzet, ne tétovázz.. tiszta szívből ajánlom Neked a Lélekhang tanfolyamot, mely átsegít és támogat az életed sorsfordító pillanataiban és a mindennapokban egyaránt.

Hegyi Orsolya

Mara egy fantasztikus ember. Szívvel-lélekkel teszi azt, amit csinál. A tanfolyamai, előadásai ütősek, vidámak és rengeteget adnak energetikailag és elméleti tudásban is. Mindent amit tanít, mindennapjaiba beépíti, így nem csak "prédikál", éli - megéli azt, amit közvetít az égi segítőktől.