• Teremtés Magazin

  Teremtés Magazin

  A magazin előttünk álló spirituális változásokra hívja fel a figyelmet, éles kritikával, és néhol igencsak egyedi nézetekkel jelzi a politika, vallás vagy akár gazdasági átalakulásokat

  Read More
 • Lélekhang oktatás

  Lélekhang oktatás

  ... hogy meghalld a lelked hangját, melyet azóta dúdolsz mióta létezel!

  Read More
 • 1
 • 2

Video

Írásaim

 • Elkezdődött...
 • Gondolatok, versek, ódák
 • A lélek hívó szava
 • Tanmese
 • Kérdezz! Felelek!
 • Átalakulóban...
 • Vajon miért írok?
 • Az élet...
 • Ízelítő a Várakozás magazinból
 • Lélekhang ABC
 • Hírlevél
 • A Lelkiismeret Kapuja
 • Közhírré tétetik
 • Mesteri munkák_Bali
 • Gondolatok karácsonykor

Vannak akik nem látják át, hogy a negatív események ma a világban igencsak pozitívak. Nézzük az egyházat. Aki ismeri korábbi írásaimat a Várakozás magazinból, tudja hogy már tavaly megjósolták tollamon keresztül, hogy idén a magyar egyházak átalakulnak és erősödik az igaz hit. A lélekben legbelül és nem az egyház uralmával.

Ahhoz, hogy valami átalakuljon, a régi rendszernek alapjaiban össze kell omlani, s így lesz ez a politika, gazdasági élet, egészség és számos más területen is, és ahogy többször is írtam: MOST. Nem jövőre, nem x év múlva, hanem Most. Ez a lényeg. Ezt éljük és ettől vagyok – vagyunk többen – boldogok,

Read More

2013. 07.

Világomban minden rendben, miután a magány síneket vájt a lelkembe, hogy átrobogjon rajta a halál. Amint ez megtörtént, az élet elindult útnak…

Történések sora indult el és vágyak hada csitult el azon a napon, midőn megkaptam az ajándékot, melyet Isten ígért. Felhőtlen boldogság járja át testem midőn karjaiban tart az élet, és a lelkem járja a táncot a másik felével.

Másnap van, és ő még mindig velem, a karja ölel, a teste érez, és a szíve dobogása ihletett írásra újra. Lángoló tűz újra a belsőm, és szétfeszíti mellkasomat az érzés, melyre vártam és melyet nem sejtettem így fog

Read More

2012. szeptember

A világ tele van érzelemmel és benne sok lélek hívó szavával. De nem halljuk őket, mert elnyomja a zaj, mely a bennünk zúgó háborútól hangos. A zajt pedig a szerelem képes csitítani, melyre a lélek áhítozik évezredek óta. Az egyetlen erő, mely képes igába hajtani az elmét és a földi egót, aki élni képtelen.

Az ego az egyetlen ellenség ezen a földön, de csak addig míg meg nem tisztul a lélek és fel nem fogja az ego ki az úr. A test elmúlik, vele az ego uralma is, de a lélek örök és hallhatatlan, ahogy minden egyéb emlék

Read More

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy öreg halász, aki naponta kijárt a tengerre és rendszerint sok halat fogott. Nem tartotta őt vissza a halászattól se hó, se fagy, se vihar, még az éjszaka közepén is kiment, ha úgy tartott a kedve. A faluban Öreg bolondnak hívták, és híre ment veszett megszállottságának, hogy semmi nem tartja őt vissza a napi halászattól. Lassan az egész ország őt figyelte. A kíváncsiak voltak az emberek, vajon mi készteti az öreget, mi van ott a tengeren a vihar idején, és miért nem adja fel? Egy viharos napon, az öreg utolsó útjára indult... Nem

Read More

Kérdezték a lentieket, s most igyekszem rá röviden és minél egyszerűbben válaszolni. Ha van ami még hiányos, csak kérdezz...

Kapunyitás / Várható csodák és nehézségek (2012.október)

2012. Október újabb fordulatot hoz a spirituális világban. Egy újabb kapu nyílt szeptember 30-án, melyre a lelkek már régóta vártak, hiszen kinyílásával segítők serege érkezett a földi szférák közelébe. Ezek a szellemi segítők azon emberek mellé szegődnek, akik felemelik a fejüket az ég felé és kérik a segítséget – tiszta szívből. Így a szellemi vezető, az egyén őrangyalával egyetértésben elkezdi őt terelgetni vállalt életfeladata felé.

Őrangyala minden embernek van, aki a születésünk óta velünk van. Ő

Read More

Világunk átalakulóban, sok ember érzi már a láthatatlan valóságot, ám mégis még kevesen vagyunk. Tiszta szívemből kívánom, hogy te is lépj kapcsolatba mestereddel, hiszen addig nem lehet teljes az életed.

A fizikai test olyan a világmindenségben, mint egy kis puzzle darab. Amint kitágul a tudatod, rájössz ki vagy, és rálátsz a nagy egészre. Csak addig fogod azt hinni ember vagy, és ez amit látsz magad körül, a te valóságod. A földi test és elme csak ezt képes látni. Amint kapcsolatba kerülsz a lelkeddel és vezetőddel, rájössz, hogy ez a világ csak egy állomás, és egy színdarab.

Ahogy átalakul belső világod,

Read More
Ki vagyok én, nem tudom. Vagy talán nagyon is tudom.
Egy senki, egy létező, egy darabka a nagy egészből.
Ám ez a darabka hallatja a hangját, fejét magasra tartja, büszke a magyarra.
Nyelvemet sokan nem értik, ahogy szívemet sem tisztelik. Sokan.
Irigy energiáról írok, akik tőrt szúrnának a szívembe, mert vagyok.
Ám így jártak. Hangom erős, szívem tiszta, a haláltól sem riad vissza.
Kérdezed hát miért írok? Hát azért, hogy szítsak. Vihart a lelkekben, hisz úgy szembesülnek magukkal és jutnak el Istenhez.
Aki támad, nem tiszta. Tiszta ember nem támad a másikra.
Bármit is mondtam, szívemből szóltam. Ember nem támad Read More

Az élet szüntelen körforgás, állandó mozgás. Minden, ami változásban van: él. Minden, ami áll: az elmúlás része.

Az emberek tartanak a változástól, legyen az kisméretű vagy nagy volumenű, személyes életüket érintő vagy közvetve az életükre ható. Holott a változás maga az élet. Szüntelen megújulás, formálódás, kívül és belül egyaránt. Olyan sok emberrel találkoztam, akik már évek óta haragban vannak a társukkal, önmagukkal vagy a világgal, gyűlölködnek vagy emésztik magukat. Módjukban állna változtatni, de nem mernek. Félelmeik erősebbek, mint az élet utáni vágyuk.

Holott a félelem nem valós. Az elme kreálmánya, az alapján, amit megélt ebben az életben, vagy korábbi életeiből

Read More

2016. január 2.

Új Év, Új kezdet! Boldogság, fényország és harmónia az üzenete.

„Méltósággal viseltétek a terheket, így hát szerénykedés nélkül fogadjátok is el amit küldünk nektek. Ne csak azt kérjétek, hogy legalább annyit küldjünk, mely a számlákat fedezi, hanem kérjétek azt, ami meg van írva. Úgyis azt kapja mindenki – minden téren – ami neki jár. Nyissátok ki a fantáziátokat és tárt karokkal fogadjátok az áldást.”

Az idei év az anyagi javak gyarapodásáé, azon van a fókusz. Ha még idén húsvétig se indulna el a bőség áramlása életedben, akkor igen fontos lenne megnézni az blokkokat (önmagad által, vagy segítőkkel), melyek akadályoznak

Read More

A Lelkiismeret Kapuja

Jelenleg egy mesekönyvön dolgozom, mely ihletett égi közvetítés által lehozott mesékből áll. Tanulság és élmény a gyermeknek, és ugyanígy a felnőttnek. Minden egyes mese egy tanítás, és a rajzok, melyek ezt formába öntik (Gácsi Ágnes festőművész által) szintén tele vannak szimbólumokkal. A könyv húsvétra fog kijönni, sok egyéb meglepetéssel együtt.

Ahogy írtam a meséket, jött egy olyan, melyet egyből tudtam hogy nem a mesekönyvbe kell beletennem, hanem megosztanom veletek... Íme a mese és szolgáljon mindenkinek élményül és eledelül:

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy kapu, ami az Ország határán álldogált. Díszes volt, ékes és mindenki

Read More

Közhírré tétetik, Hófehérke kerestetik!

Felhívom azon Lélekhangos tanítványaim figyelmét, akik már bensőből írnak, hogy folytassuk együtt az alábbi mesét, had tanuljon belőle mindenki, aki olvassa és aki érti :)

Fázisokban fogom írni. Kilenc fázisban. Most a héten mindenki, aki benevez a játékba, írja meg mi az két hiányzó pont, amiben a hercegnő még hibázott/hibázhatott. Azokat majd hozzáírom a meséhez, és újra közzé tétetik. Majd újra megszólítom a tükröt és a mese folytatódik!

Íme a mese!

- Tükröm-tükröm mond meg nékem, ki való hozzám széles-e vidéken.

- Ne engem faggass, Hófehérke! Nézd meg inkább a férjed, kit küldtünk néked.

- De ő már nem figyel

Read More

Béke honolt a tájon bármerre jártam. Balin az emberek némák és hangosak is egyben. Némák, mert valódi gondolataikat nem mondják a szemedbe, bármit is csinálsz ők mosolyogva elfogadnak téged. Ennek több esetben tanúja voltam és bár megszoktam itthon, hogy az emberek nem azt mutatják, ami odabent van, mégis amit Balin tapasztaltam az más volt és a szívemet megnyitotta. Hálám jeléül írom ezt annak a családnak, aki befogadott és így írnak nekem: „Vár haza a Bali családod.”

Körülményes úton jutottam el Balira először. Mérhetetlenül fáradt voltam mikor beköszöntött a hideg ősz és aggódva figyeltem az időjárást, amint a hőmérő szála egy

Read More

Karácsonyi izzók a fákon, de miközben nézed, gondolsz-e a természetre? Arra a sok önzetlen áldozatra, ami most a szobában van felállítva. Miért lett ilyen népszerű a karácsonyfa és honnan indult, hogyan került a nappaliba?

Néhány forrás szerint középkori szokás volt, hogy egy fiatal fát vágtak ki, ami az ifjú élet feláldozását jelképezte. De van ahol azt írják, hogy karácsonyfának nevezték a földesúrnak karácsonyi adóként beszállított tüzelőt.

Méltó helye pedig az erdőben lenne, otthon, búvóhelyet és élelmet adva sok madárnak és kis élőlénynek. De hogy állítsuk vissza a rendet? Úgy hogy legközelebb te sem veszel az árustól egyet.

Egy fecske nem

Read More

Aktuális hírek

Mese kihívás - Folytasd te is a mesét és dolgozzunk együtt a Tükörrel :) Klikk ide: Mese a párkapcsolatokról

Megjelent a TEREMTÉS magazin 4. száma:   Webshop

                                         

 

A www.ezoportal.hu honlapon lévő írások szabadon felhasználhatóak, a forrás megjelölésével (forrás: www.ezoportal.hu / Filotás Mária) 

A szerzői jogi tudnivalókról lásd részletesen a "Jogi tudnivalók" cím alatt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Like!

Jelenleg 38 vendég és 0 felhasználó van vonalban.